Usluge za Mlade

WAY-FI KARIJERNI KVIZ

Otkrij koje zanimanje ti odgovara:
Pokreni karijerni kviz

Karijerni kviz interesovanja – Wayfi je kratak kviz/test namenjen mladima koji još nisu jasno definisali svoja interesovanja i sposobnosti, mladima koji nemaju jasno sliku o izboru zanimanja, ali i svim mladim osobama koje žele da provere svoja interesovanja i profesionalan izbor.

Kviz se sastoji od dva dela koja sagledavaju tvoja interesovanja i sposobnosti. Na kraju kviza dobićeš ličnu analizu, koja sadrži izlistane oblasti rada i zanimanja, koje bi na osnovu tvojih odgovora trebale biti tvoj prioritet pri izboru zanimanja. Uz listu dobićeš i objašnjenje za svaku preporučenu oblast rada.

Ukoliko ti je potrebna podrška oko razumevanja rezultata i dodatno savetovanje, možeš se obratiti karijernim savetnicima u tvom gradu, koji će ti pomoći u daljoj analizi i definisanju karijernog puta. Kviz se nalazi na linku ispod i na početku stranice, pre toga pročitaj kratko objašnjenje oko korišćenja podataka koje budeš davao/la pri registraciji za test.

Link treće strane – Testu interesovanja – WayFi pristupate putem linka koji se nalazi na web stranici projekta (www.znanjemdoposla.rs). Klikom na link ispod, bićete usmereni na web stranicu Gateway platforme, u čijem vlasništvu se test nalazi. Sve lične podatke koje otkrijete prilikom popunjavanja ovog testa, prikuplja, obrađuje i čuva isključivo Gateway platforma. Mi nemamo uvid u Vaše lične podatke, koje prilikom rešavanja ovog testa otkrijete trećoj strani. Nismo odgovorni, ne garantujemo i nećemo imati nikakvu odgovornost ni za bilo koju radnju prikupljanja, obrade i čuvanja Vaših ličnih podataka koje prilikom ovog testa učinite dostupnim Gateway platformi, niti za bilo koji drugi materijal, proizvod ili uslugu sa njihove strane. Pažljivo proučite Uslove korišćenja i Izjavu o zaštiti ličnih podataka Getaway platforme i proverite da li ih razumete pre nego što se uključite u rešavanje testa. Žalbe, reklamacije, zabrinutosti ili pitanja u vezi sa načinom prikupljanja, obrade i čuvanja Vaših ličnih podataka, a tiču se ovog testa, obratite se direktno Gateway platformi.