Knjaževac: Timočki klub, broker programa „Znanjem do posla“, raspisao je javni poziv namenjen mladim, nezaposlenim ljudima koji žele da se obuče za posao zavarivača u kompaniji DMV u Nišu.

 

Obuka za posao zavarivača odvijaće se u preduzeću DMV u Nišu, koje se sa velikim uspehom na domaćem i inostranom tržištu od 2002. godine,  bavi proizvodnjom i prodajom svetlosne saobraćajne signalizacije. Kompanija poseduje oko četiri hiljade kvadrata proizvodnog i tri hiljade kvadrata otvorenog prostora u kojima se ugrađuju svi tehnološke delove za proizvodnju LED ekrana. To su u potpunosti opremljene divizije, mehaničke, elektronske, spremne za testiranje i montažu, kao i jedinice za razvoj hardvera i softvera.

 

Kompanija je uvela ISO9001 standard kvaliteta, a većina proizvoda ima CE oznaku i saobraćajni znakovi napravljeni su u skladu sa standardom EN12966.

 

DMV Niš izvozi svoje proizvode u 80 zemalja sveta.

 

U Timočkom klubu zadovoljni su novim partnerom programa ’’Znanjem do posla’’ i ističu da će to biti, ukoliko obuka protekne onako kako svi očekuju, biti prvi zavarivači koji su dobili posao, iako je reč o najtraženijem kadru u metalskoj industriji.

 

Detalji javnog poziva dostupni su na internet stranici Timočkog kluba (www.timok.org), gde se može preuzeti i prijavni obrazac. Svi oni kojima internet nije dostupan, mogu doći lično u Timočki klub, koji se nalazi na Trgu oslobođenja 1 u Knjaževcu.

 

 

Tekst i foto: Ljiljana Pavlović / Uredila: Sandra Vlatković