Zaječar:Udruženje građana Timočki klub organizovalo je sredinom aprila u sali Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije u Zaječaru, prezentaciju Poziva “Zaposleni po meri vašeg biznisa”, koji se realizuje kroz program “Znanjem do posla”.

 

Učešćem u programu preduzetnici dobijaju mogućnost da poboljšaju svoje poslovanje, olakšaju izbor novozaposlenih sa odgovarajućim kvalifikacijama i olakšaju proces zapošljavanja mladih, rekla je na prezentaciji direktorka Timočkog kluba Snežana Pavković.

 

”Ukoliko imate sopstveni biznis i smatrate da bi Vam koristila tehnička i finansijska podrška da kroz obuku i mentorstvo, obučite mlade prema potrebama vašeg preduzeća, ovaj program obuke na radom mestu je prava prilika za vas”, istakla je Pavković.

 

Poziv ”Zaposleni po meri vašeg biznisa” namenjen je preduzetnicima sa teritorije Zaječarskog okruga, koji će moći da dobiju tehničku i finansijsku podršku da kroz praktičan rad i mentorstvo, obuče mlade prema potrebama svog preduzeća, čulo se u Zaječaru.

 

Program “Znanjem do posla” u Srbiji realizuju Švajcarska agencija za razvoj i saradnju i Vlada Republike Srbije, u partnerstvu sa lokalnim samopuravama, nevladinim organizacijama i Nacionalnom službom za zapošljavanje.

 

Tekst I foto: Liljana Pavlović / Uredila: Sandra Vlatković