SA MLADIMA

Preko svojih lokalnih partnera mladima na teritoriji Knjaževca, Kruševca, Kragujevca, Pirota i Novog Pazara pružamo usluge karijernog savetovanja i vođenja, razvijamo programe radne prakse i stažiranja, nudimo informacije o dostupnim programima obuke… Ukoliko ste mlađi od 30 godina i tražite posao – javite se nekoj od naših lokalnih organizacija!

SA KOMPANIJAMA

U saradnji sa firmama koje traže obučenu radnu snagu, a koja ne postoji na tržištu rada, razvijamo kompletne programe obuke radnika, po švajcarskoj metodologiji i to u saradnji sa eminentnim obrazovnim institucijama. Ukoliko ste kompanija aktivna na teritoriji ili u okolini Knjaževca, Kruševca, Kragujevca, Pirota ili Novog Pazara kojoj je potreban program obuke za nove radnike javite nam se! Imamo fondove namenjene upravo vama.

SA ŠKOLAMA

Spajamo firme i obrazovne institucije kako bi zajedničkim snagama za njih razvijali programe stručno usavršavanje i obuke na radnom mestu namenjene nezaposlenima. Odgovarajući na potrebe privrede stvaramo obuke koje direktno vode do radnog mesta. Ukoliko ste srednja škola na teritoriji ili u okolini Knjaževca, Kruševca, Kragujevca, Pirota ili Novog Pazara koja želi da obučava novu radnu snagu – javite nam se!

SA NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA

Škole nisu jedine institucije sposobne da pružaju obuku mladima kako bi im se olakšao put do posla. Otvoreni smo i već sarađujemo sa sa brojnim organizacijama civilnog društva koje poseduju znanje i veštine neophodno za obuku radne snage. Ukoliko ste organizacija civilnog društva aktivna na teritoriji ili u okolini Knjaževca, Kruševca, Kragujevca, Pirota ili Novog Pazara koja ima ovakve programe – javite nam se!

STUDENTI

Projekat znanjem do posla redovno nudi mogućnost plaćenog stažiranja studentima relevantnih fakulteta koje interesuje zapošljavanje mladih. Ukoliko ste zainteresovani za program radne prakse sa nama, javite nam se